Sjekkliste i smittevern og hygiene for restaurant og servering

Med denne sjekklisten kan du se om din virksomhet er i samsvar med nasjonale retningslinjer.

Sjekkliste-smittevern og hygiene-restaurant-Forsidebilde-1

restaurantbilder

Alle bedrifter innen restaurant- og serveringsbransjen som holder åpent, eller vurderer å åpne opp, må fylle ut en kartlegging og risikovurdering opp mot smittevern.

Det vil kunne være ulike kommunale tiltak som gjelder. På bakgrunn av nasjonale forskrifter og veiledere opp mot smittevern i forbindelse koronapandemien, har vi utarbeidet en sjekkliste i smittevern og hygiene for restaurant og serveringsbransjen.

Denne kan du benytte i din virksomhet for å se om din virksomhet er i samsvar med nasjonale retningslinjer.

Du vil også finne en kopi av kartlegging og risikovurderingsskjema biologisk smittefare på vår hjemmeside, som kan tilpasses alle virksomheter.

Last ned sjekkliste

Her kan du laste ned: